maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kokkiopiskelijat pietarissa osa 2

Ensimmäinen viikko takana keittiössä, ja keittiön ulkopuolella. Tekemisen taso on henkilökunnalla kova, reseptikirjasta ei lueskella ohjeita. Raakaaineet on freesejä ja puolivalmisteisiin ei kajota. Keittiössä oma tekeminen on ollut simppeliä hommaa, mutta eniten irti on saanut seuraamalla paikallisten tapaa tehdä ruokaa. Erilaiset tomaattipohjaiset keitot ovat suosittuja, ja ruuan kirjo on laaja johtuen isosta maasta. Englannilla ja kehonkielellä pärjäilee, mutta voit jutella myös 15 minuuttia sujuvasti venäläisen taksikuskin kanssa musiikista ilman että kumpikaan ymmärtää mitään, eli avoimen oloista porukkaa. Perus stereotypiat mitä oli kuullut etukäteen hävisi parissa päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti