keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kokkiopiskelijat pietarissa 3

Vajaa kolmeviikkoa kasassa pietarissa. Keittiössä tullut tehtyä blinejä, keittoja, nyyttejä sekä tietysti paljon esivalmistelua laidasta laitaan. Käsillä tehdään paljon, joten omilla nakkisormilla huomaa haasteita ajoittain.
Vapun aikoihin täällä on ollut kansallisia pyhäpäiviä, joten olemme lomaileet omalta osalta keittiöstä. Syöden ja kulttuurista nauttien.
Paikallinen ravintolaruoka on edukasta n.5-8 euron hintaan syö hyvin ravintolassa, ja pikaruoka sitäkin edullisempaa. Kilpailu on kova joten ruuan taso on loistava. Heikon tasoista tai makuista annosta ei ole eteen tuotu.
Ruuan ohella kulttuurielämä on näkyvää, jokaiselle löytyy sopiva taide/kulttuurikeskus, museo, elävää musiikkia tai laadukasta katutaidetta breikkareista tyhjien juomapullojen soittajaan.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti