sunnuntai 6. lokakuuta 2019

TITE-alan Vaihdossa Maltalla: Viikko 5: 2/3

Tiistai 1.10

Tein lisää sivuja.

Tältä näyttää kotisivu.

Tältä näyttää sivu, josta voi lähettää tukipyyntöjä. 

Tämä sivu avautuu tukipyynnön lähettämisen jälkeen. 

Tältä näyttää sivu, josta käyttäjä voi tarkastella kuvankaappauksia palvelusta, jonka hän saattaa ostaa. 

Tällä sivulla käyttäjä voi tarkastella eri tilausversioita palvelulle. 


Kun sain tehtyä nämä staattiset sivut, tein sivujen välisen liikkumisen toimivaksi. Se vaati jonkin verran JavaScript/Vue.js-koodia, koska osa liikkumisesta tapahtuu HTML-linkkien sijaan, jotain sivulla olevaa painiketta painamalla. 

Keskiviikko 2.10

Tänään tein sivuille lisää JavaScript-toimintoja. 
  •  Navigointipalkki on piilotettuna kotisivulla.  
  •  Kun yläpalkin oikeassa yläkulmassa alaspäin osoittavaa nuolta klikkaa, ilmestyy pieni ruutu, jossa näkyy käyttäjän nimi ja sähköposti. Ruudussa on myöskin painike uloskirjautumista varten. 
  • Kun käyttäjienhallintasivulla olevaa +-ikonia klikkaa, ilmestyy pieni ruutu, jossa pystyy lisäämään tilaukseen käyttäjiä. Ruudussa on yksi tekstikenttä käyttäjien sähköposteja varten. Kerralla voi lisätä useamman käyttäjän. Sitten painetaan “Add User”-painiketta. Uudet käyttäjät ilmestyvät käyttäjienhallintasivulle. Toistaiseksi tämä toiminto ei ole yhteydessä tietokantaan, eli käyttäjiä ei oikeasti lisätä, vaan tässä vaiheessa on olemassa vain käyttäjälle näkyvä puoli tapahtumista. 


Torstai 3.10

Tänään muokkasin tekemääni HTML- ja CSS-koodia, jotta sivusto olisi mobiiliystävällisempi, eli sen ulkonäkö on erilainen erikokoisilla näytöillä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti