sunnuntai 6. lokakuuta 2019

TITE-alan Vaihdossa Maltalla: Viikko 5: 3/3

Perjantai 4.10

Sain kaikki tähän menneessä tekemäni sivut mobiiliystävällisemiksi. Sen lisäksi muokkasin HTML- ja CSS-koodia, siten että, sivut näyttäisivät paremmilta myöskin normaalia isommilla näytöillä. 


Lauantai 5.10

Tänään kävin Gozossa. Se on Maltan toiseksi suurin saari. Saarelle pääsi lautalla, joka kulkee puolen tunnin välein, ja meno + paluu maksoi vain 4,65€.  Saari on todella kaunis paikka. 


Siellä kävin katsomassa 5000 vuotta vanhaa temppeliä ja uimassa hienolla uimarannalla. Ainut ikävä juttu oli se että vedessä oli paljon kiviä. 
Olen täällä Maltalla ollessani muutamaan otteeseen kuullut jonkun sanovan Maltan julkista liikennettä huonoksi. Minä en kuitenkaan ole huomannut mitään ongelmallista. Olen hyvin tyytyväinen siihen, että bussit ovat pysyneet lähes aina aikataulussa, ja että niitä kulkee riittävän usein. 
Gozossakin käydessäni, kaikki tuntui osuvan hyvin yhteen. Pian lautan Gozolle saapumisen jälkeen, bussi, jolla pääsi temppelien viereen, lähti satamasta. Samoin palatessani bussilla, seuraavan lautan lähtöön oli vain 10 minuutin odotusaika. Ja kun lautta saapui pääsaarelle, bussia joutui odottamaan alle 5 minuuttia.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti